24 May 2009

Day 21-23: Another Break...


1. Copy award di atas dan letakkan di blog anda

2. Nyatakan 5 fakta menarik tentang pemberi award ini.
i.ada banyak gambar kak yati kat dalam blog dia...
ii.kak yati orang utara, mai dari Perlis...
iii. nama tengahnya, Hanuni unik...
iv.birthday kak yati bulan depan...
v.orangnya comel...

3. Setiap blogger mesti menyatakan 10 fakta @ hobi sendiri sebelum memilih penerima award seterusnya...
i.youngest from 3 siblings...
ii.the only daughter in my family...
iii.have 2 nieces and 2 nephews...
iv.the 1st grandchildren in my family studying in UIA...
v.like to try new things...
vi.really love purple...
vii.have a collection of teddy bears...
viii.still like to watch cartoons...
ix.favourite sport:badminton...
x.like the scent of lavender...

4. Anda perlu memilih 10 penerima award seterusnya dan describe tentang mereka...
i.abang 3p4h: photographer yang sangat sayang akan DSLRnya...
ii.jepah: suka melakukan outdoor activity...
iii. kak asma': kalau ajak sembang, memang best...

p/s: ramai sangat 10, 3 je la...

6 Comments:

  1. 3p4h said...
    Ahaks! Ok dik...TQvm bg award ni.. Tp mana awardnya?? Xnmpk pn... Xbole la nk buat la ni..

    Cantik signature "Gadis Kedah" tu noh...
    Liyana said...
    abang 3p4h...
    mana awardnye???
    tu yang Uber Amazing Blog...
    Hayati Hanuni Halin said...
    tQ~~~ (^_^)v
    Liyana said...
    kak yati...
    sama2... :)
    3p4h said...
    ???? Ad mslh teknikal rsanya nih... Xkluar pn awardnya... =( Huhuu....
    Liyana said...
    abang 3p4h...
    apakan daya, tak dapat nak buat apa2...
    hu~ :(

Post a Comment