30 June 2009

Boring vs Busy ...


when you don't know what to do...
you complained a lot...

when you have many things to do...
you complained a lot...

when you have free times...
you don't know what to do...

when you don't have enough times...
you don't know which 1 to do...

"We showed him the Way:
whether he be grateful or ungrateful (rests on his will)."
[76:3]

so, whatever you do...
it depends on your will...
because you know what you want...


10 Comments:

  1. RuBy said...
    ni mesti ko bosan duk umah..hahhah..
    rasakan...
    hahaha

    aku yg cuti 3 bulan tak sabar rasa nak tunggu lagi 2 minggu...

    pape pun...enjoy je dulu holiday ni...kang dah naek sem kang nak cuti plak..hahaha
    Liyana said...
    ruby...
    aku dah berubah...
    dulu time sekolah boleh je cuti sebulan lebih dok rumah...
    padahal masa tu, laptop pun takde...
    sekarang ni, ada macam2 gadgets pun aku masih bosan...
    setakat seminggu cuti boleh la...
    Master J said...
    hehe..bagus eh post gini..xmain mafia blh lah post lg =p
    Jepah said...
    bestnyer cuti... uhuhu
    Liyana said...
    master J...
    boleh aje...
    bila2 tak main MW je... :P
    Liyana said...
    jepah...
    cuti memang best...
    3p4h said...
    Sgt mendalam ni. Menusuk diri sndri... Aduh5....
    Liyana said...
    abang 3p4h...
    n3 ni lebih menusuk hati si penulis... :D
    memang benda macam ni biasa jadi, terutama masa belajar & final exams...
    nehran's said...
    salam, boleh sy copy n3 ni? nak post kat my facebook :-) tq ^,^
    Liyana said...
    nehran's...
    waalaikumsalam...
    boleh...
    nehran's ada dalam friend list saya dah ke???
    if not, feel free to send FR kat saya... (^_^)

Post a Comment