15 March 2009

Me And Wedding Ceremony...

from the wedding (and it's purple)...

before this, I don't really like to attend any wedding ceremony (read=kenduri kahwin)...
but because of 2 person that are really important in my life...
I tried to give my full commitment during their special day...
that was back in 2000 and 2003...
these 2 person are my brothers...

before this, I just watched my brothers attend their best friend's kenduri...
they bought presents to the bride and groom...
they try to make themselves available on the kenduri day...
because friends are supposed to share other friend's happiness together...
even though they're busy and sometimes the kenduri were outside KL...

today, starting 15th of March 2009...
I'll follow my brothers' foot step...
I'll also attend my friend's kenduri...
oh no, suddenly I feel that I'm getting old...

p/s:the picture will be uploaded later...

16 Comments:

  1. Jepah said...
    wedding liyana bila lg? =p
    Liyana said...
    jepah...
    tahun 2017, boleh???
    Hayati Hanuni Halin said...
    liyana dah rase tua ke....?
    uish.... abes tu akak ni cene...bulan 6 ni dah 23 ni....
    ayokkkkkk......
    RuBy said...
    liyana..ko g wedding ruby? (dak sci fiz tau..bkn aku)

    bestnya makan..huhhu..lapo~
    Liyana said...
    kak yati...
    saya lagi cepat tua, walaupun akak senior saya...
    saya lahir 29.1...
    tiap2 tahun sambut birthday awal...

    lagipun kak...
    pasni nanti sorang2 kawan2 saya nak tinggalkan zaman gadis dorang...
    sebab tu saya cakap rasa macam diri ni dah tua...
    bukan tua dalam erti kata umur...
    Liyana said...
    ruby...
    yeah aku gi kenduri kahwin Ruby CTS...
    aku sakit kepala sebab redah hujan masa pergi-balik kat rumah Ruby...
    tapi memang best sangat...

    FYI, she's not from Physical Science...
    Ruby aku tu asal Engine la...
    Szakif said...
    agak2, nanti bila aku kawen, ko nak tak turun selangor? haha!
    Jepah said...
    2017? x kisah la bile2 pun liyana oi...
    jnji jgn lupe jemput jepah... =)
    Liyana said...
    Zaki...
    I will not missed it for the world...
    abang aku nak kawin takkan aku tak pergi...
    harap2 masa tu, aku memang takde apa2 halangan...
    tapi aku hanya akan datang kalau ko bagi kad jemputan...
    kang pelik pulak gi kenduri tapi orang tak jemput pun... :P
    Liyana said...
    jepah...
    lain macam je ayat tu...
    lagipun tu cuma plan B...
    hahaha~

    plan A, biarlah rahsia katanye...
    kalau jepah tau sah2 takmo datang sebab lagi lambat...
    lagipun hal kahwin2 ni takde dalam list la...
    *naya pasni kena bebel pulak...
    KiRaNa said...
    kawin nti jgn lupa jemput akak ek..(^_^)
    Liyana said...
    kak nisah...
    erk, hehe~
    InsyaAllah,lambat lagi kot...
    tunggu senior2 kawin dulu...
    *habislah statement...
    Szakif said...
    :((
    Liyana said...
    Zaki...
    nape ni???
    Szakif said...
    terharu kot~
    Liyana said...
    Zaki...
    *me speechless...

Post a Comment