09 March 2009

I Need A Bigger Table...


I can't put everything on this table...


so, this situation happened...
since a few hours ago...

"oh no!!!:-O
Liyana, your room..."

"yeah I know...
easier for me to do my assignments...;)
btw, why bothered???
it's my room..."

10 Comments:

  1. Szakif said...
    dah tu awat post kat blog :P
    Liyana said...
    Zaki...
    sebab aku tak kisah...
    pasal tu aku post...
    besides, otak aku tengah tepu dengan maths la...

    p/s:dah baca komen kak yan kat n3 'Liyana in the room"???
    tiba2 ada nama orang tu... :P
    RuBy said...
    bilik mu agak colourful disitu...heheeh..

    tetiba tak sabar nak blik bilik ku!!
    Jepah said...
    lebey kurang la kite...
    kalu ada assign ke... nk exam ke... mesti x ckup ruang dm blik...
    hahahaha...
    Liyana said...
    ruby...
    colourful tapi main theme colour-purple...
    aku ni pecinta ungu... :D

    dah2...
    enjoy cuti sementara masih berpeluang...
    kang balik sini, ada orang bising tak puas bercuti... :P
    Liyana said...
    jepah...
    sem ni baru terasa compartment ni kecik...
    sebab assignment banyak pastu nak kena rujuk kat banyak buku...
    alih2 meja tu tak muat letak semua barang2 tu... :D
    azuwanmusa said...
    Oh..nak saya tunjuk bilik saya?
    Tengok la..nak tdo pun dh x da ruang.

    Oh, saya nampak botol ribena di situ. Sgt gemar
    Liyana said...
    azuwanmusa...
    kesian sampai takde tempat nak tido...

    wah, peminat Ribena juga kamu ni...
    (^_^) best2...
    3p4h said...
    Sumtymes we hv 2 bothers others.... Ryte?

    Hehehe...
    Liyana said...
    abang 3p4h...
    yeah, sometimes we need to...
    :D

Post a Comment