08 March 2009

A Special Visit...

this afternoon, kak !zyan visited me...
and she gave me this...

BigA and chocolates...

thanks kak... (^_^)
p/s: Zaki, please don't hate me... The image “http://us.i1.yimg.com/us.yimg.com/i/mesg/emoticons7/24.gif” cannot be displayed, because it contains errors.

24 Comments:

  1. Szakif said...
    duh~ why should i.. cuba tanya kak izyan apa statement aku dalam sms dengan dia semalam. hehe~

    takmo cakap~ biar kak izyan yang bagitahu :D
    Liyana said...
    Zaki...
    bukan ape, yang sebenarnya patut dapat BigA kan ke ko...
    pasal tu aku letak ayat camtu...

    baik, nanti2 aku tanya...
    (^_^)
    RuBy said...
    hohoho..sedapnya...
    jeles..nak gak!!!
    Szakif said...
    ruby sebok!!!
    Liyana said...
    ruby...
    ko kawanlah dengan kakak2 Biomed... :D
    mana tau boleh dapat...

    moral of the story:kenali senior anda... (^_^)
    Liyana said...
    Zaki...
    aku takmo masuk campur hal ko dengan ruby...
    RuBy said...
    ceit..cakap je la zaki..ko pun nak gak kan...hakhakhak...
    lapo~~
    :: !zyan :: said...
    alalala....gaduh plak korg ni.

    zaki, akak dah delete la sms tu. Tapi lebey kurang mcm ni kan sms zaki tu (zaki, correct me if am wrong):

    zaki: takpe la tak dpt bigA pun kak. Perut liyana, perut saya jugak.
    :: !zyan :: said...
    zaki, lain kali eh k.izyan belanje laks...h0h0h
    Liyana said...
    kak !zyan...
    itu ke isi kandungan sms dari Zaki???
    *speechless...
    :: !zyan :: said...
    lebey kurang. akak tak ingat the exact words...tapi begitu la lebih kurang.
    Liyana said...
    kak !zyan...
    kalau betul la macam tu...
    saya...
    T_T
    *speechless again...
    Szakif said...
    erm... kak izyan betol :D

    ingatan anda mantop!
    RuBy said...
    jelesnye...ada kenal senior kat atas ni pun..bukannya nak belanja..
    cit..zaki, belanja la aku...hahah
    Liyana said...
    Zaki...
    tapi nape ko taip camtu???
    zaki: takpe la tak dpt bigA pun kak. Perut liyana, perut saya jugak
    aku sungguh tak mengerti...
    Liyana said...
    ruby...
    ko kenal je tapi ko tak tegur dia...
    camnelah dia nak belanja ko...

    walaupun Zaki tak pernah belanja aku makan...
    tapi dia pernah buat surprise birthday party kat aku...

    so, moral of the story:
    tegur2 la senior anda...
    :D
    Szakif said...
    camne la nak belanja, jumpa pun sipu2.. ahaha~ cuba jadik cam liyana, jumpa2 je terus dia pukul aku. ahahah~ :P
    RuBy said...
    zaki:ko gelak ye..yela...pasni aku jumpa ko aku tak segan dah...tp ko kna belanja..hahahaahha

    Liyana:nampaknya moral of the story dah tukar dari kenal senior ke tegur senior..ahaha~
    Liyana said...
    Zaki...
    bila masa aku pukul ko hah!!!
    ko yang suh aku tepuk bahu ko hari tu...
    ko jangan nak memutar belitkan fakta...
    Liyana said...
    ruby...
    ye la, mula2 kenal senior...
    pastu tegurlah mereka...
    untung2 boleh jadi kawan baik...

    Zaki...
    kalau ruby segan...
    bagitau kat aku...
    hehe~ :D
    Szakif said...
    betul ruby.. dia pukul aku. saket tau!

    muahahahah~
    Liyana said...
    Zaki...
    ko ni kan, memang ah...
    kalau aku pukul pun, bukannye sakit...
    pukul manja katanye~
    ROTFL...
    3p4h said...
    Yummy!!!

    Bl la nk dpt pluang camni.... (im wondering of being a girl) =P
    Liyana said...
    abang 3p4h...
    alala~
    kesian la pulak...

Post a Comment