05 December 2008

Day 24:Time To Move On...


it's time to move on...
why must I remembered the past???
let it be part of my life...
I always want things to be perfect in my life...
maybe I need to work harder...
He will give it to me when the time is come...
I just have to wait...

how about SMS 1101???
well, it depends on the course outline that I'll get next sem...
hopefully there's no major changes in the course or...
or maybe I'll be in a big trouble...
again!!!

16 Comments:

  1. Jepah said...
    perfect?

    "nobody is perfect" but we can be better. (my lcturer's quotes)

    yesterday is history, tomorrow is mystery...
    we can't change the history. yg berlalu biarkan berllau...
    hari ini mesti lebih baik dari smlm...
    esok mesti lebih baik dari ahri ini...

    k dik? strive for the success... =)
    © Liyana.Sara.Salleh said...
    jepah...
    memang takde sape2 yang perfect...
    kalau saya nak perfect dalam dunia saya sendiri boleh kan???

    baik!!!
    "strive for the success"

    quoted from Zaki...
    "untuk sem2 akan datang berusaha lebih lagi ye dik. ko maseh muda :D"
    Szakif said...
    ayat lecturer jepah tu, macam aku gak.

    owh ade quote aku. ok, kita ni saling quote menguote ke ape neh? hek~

    liyana, bleh tak jelaskan ni:

    kalau saya nak perfect dalam dunia saya sendiri boleh kan???
    Jepah said...
    boleh la liyana oii...
    huhuhu..

    berusaha dan berusaha... u can do it dik...

    (remy pun fail gak... bru jumpe dia td... dia duk menyumpah2..)
    Admin said...
    sapa remy tak tau~

    -szakif yang hensem
    Jepah said...
    zaki, remy tu kwn skolah aku... classmate liyana...
    © Liyana.Sara.Salleh said...
    Zaki...
    ya kita ni saling quote mengquote...
    boleh??? :D

    pergh, siap italic lagi...
    kalau saya nak perfect dalam dunia saya sendiri boleh kan???
    perfect dalam dunia aku ialah aku capai target/sesuatu yang aku ingini...
    my target for my results are A- and A...
    well,kalau dapat B+ still boleh terima la...
    mungkin bagi orang lain, perfect bila semua paper dapat A...
    tapi bagi aku, A- pun dah dikira perfect...
    walaupun mungkin apa yang aku ingini tak perfect di mata orang lain...

    jangan salah faham ye, aku akui hanya Allah yang sempurna...
    perfect yang aku nak miliki ni dari segi sebagai seorang manusia...
    © Liyana.Sara.Salleh said...
    jepah...
    I'm sorry to know that Remy fail gak...
    habislah sem depan sebab lecturer ni memang kenal Remy...
    his 1 of the well known student kot~
    :D
    © Liyana.Sara.Salleh said...
    Encik Admin...
    ko ni selalu gak tersalah ID ye...
    huahua~

    tu jepah dah jawab kat bawah komen ko...
    © Liyana.Sara.Salleh said...
    jepah...
    thanks sebab tolong jawabkan...

    Zaki...
    kalau ko keliru camne kawan jepah boleh jadi classmate aku...
    ko tanya jepah...
    :D
    Jepah said...
    remy ckap, lcturer tu mmg da "cop" muka dia... 40 org je kot lulus sbjek tu...

    huhuhu...
    © Liyana.Sara.Salleh said...
    jepah...
    lebih kurang la sebab kadang2 bila takde sapa2 yang jawab soalannya...
    antara yang jadi mangsa untuk jawab ialah Remy...
    since he knows Remy's name & face...

    camne tau berapa orang yang lulus???
    ada sumber yang boleh dipercayai bagi info ke???
    Jepah said...
    remy la yg gtau...
    dia ckp, ade dak tu, mmg fail terus... kire cam final dpt zero marks la...
    © Liyana.Sara.Salleh said...
    jepah...
    seram la pulak dengar kisah final paper tu...
    dahla, case closed...
    hahaha~

    let bygone be bygone...
    eh, betul ke ni???
    lantaklah...
    lalala~
    Jepah said...
    haa...
    btol2...
    © Liyana.Sara.Salleh said...
    jepah...
    :D

Post a Comment