17 December 2008

Day 36: TV Programmes...


I've no idea what to do for this entry...
let just said that I've gone through the same activities during weekdays...
watching cartoons in the morning...
myth drama from Indonesia in the afternoon...
then Puteri Salju at 4.30 p.m. ...
and tonight is my last night watching my favourite reality series, Survivor:China...
holiday is fun when I have something else to do...

10 Comments:

  1. Jepah said...
    same la kite... suke sgt tgk cite legenda indon tu..
    MsCinderella said...
    dah lama tinggalkan cter survivor ni...tak tau best ke tak lagi? pengacara dia saja yg marveles...hehe
    © Liyana.Sara.Salleh said...
    jepah...
    kebetulan lagi nampaknye... :D
    © Liyana.Sara.Salleh said...
    MsCin...
    cite ni boleh la tahan...
    tapi faktor utama survivor best...
    Jeff la...
    ni antara reality show yang tak jemu ditonton... :D
    Jepah said...
    byk sungguh kebetulan kite,kan? =p
    © Liyana.Sara.Salleh said...
    jepah...
    haah boleh tahan gak banyaknye...
    As said...
    bile balik adikku?
    © Liyana.Sara.Salleh said...
    As...
    ahad pagi balik Kuantan dengan family... :D
    sekarang dah ada kat KL... :)
    Szakif said...
    wah~ sorang banyak kebetulan, sorang lagi jadi kakak. huhu~

    survivor aku suka, but then beyond what's shown in the tv, aku rasa mereka2 tu banyak berlakon. :D
    © Liyana.Sara.Salleh said...
    biarkan mereka...
    yang ni nak jadi ape??? 8-)

    aku selalu gak follow Survivor masa sekolah dulu...
    bila masuk PJ, tak tau ape dah jadi...
    time cuti le aku explore tengok program ape yang best...
    selain yang kat Astro le... :D

Post a Comment