25 December 2008

Finalized...


always accept things the way it is...
especially when it involves many people...
I like this sem timetable but...
I prefer if my class is as early as 8.30 everyday...
hopefully there's no problem to cope with this timetable...
new sem, new resolution, new spirit...

28 Comments:

  1. Szakif said...
    tu a~ aku tengok memang student CTS yang paling susah nak arrange jadual pasal korang kan ade minor segala~

    takpe la dik... kalo free sangat pon, kang lemak pulak~ uahua~a
    © Liyana.Sara.Salleh said...
    wah, ko pun buat analisis jugak ke pasal timetable CTS??? :P
    sebenarnya ok je, tapi ada la beberapa puluh orang CTS 081 nak amik subjek tambahan yang sah2 clashed dengan core...
    di situ masalah timbul...

    memang la susah2 dulu, senang2 kemudian...
    tapi apa2 pun kena tengok credit gak...
    kang kurang tak memenuhi syarat JPA,PTPTN etc la pulak...

    cakap pasal duit ramai tanya bila nak masuk ye???
    *aku punya PTPTN sem lepas tak sentuh pun lagi* :D
    As said...
    better start kelas awal belah pagi rather than ade kelas pada waktu mengantuk petang :D

    adehs..

    camne lak yang ade kelas dari pagi2 bute sampai maghrib liyana?

    nak prefer belah mana lak eh?
    :P

    i've yet to meet u around :D
    © Liyana.Sara.Salleh said...
    pada yang kelas 8-5,or 8-7...
    tak dapat nak tolong...
    tapi saya tetap suka kelas pagi...

    manusia memang tak pernah puas hati...
    kalau kelas pagi ada yang bising kena bangun awal...
    kalau kelas petang ada yang bising panaslah, mengantuklah...
    habis tu time bila sesuai???
    statement ni berdasarkan apa yang saya lihat-dengar... :D

    InsyaAllah, we'll meet 1 day... :D
    aSma' Soleha said...
    tak ada kelas pagi?
    tak aci!!
    kakak suka bangun lambat.. he~
    © Liyana.Sara.Salleh said...
    ada la kak...
    tapi 1 je start kul 8.30...
    hari lain mula kul 10...
    mana boleh, saya suka bangun awal walaupun malam tido lambat... :D
    Szakif said...
    as lom jumpa lagi dengan liyana eh?

    jangan jumpe!!! nanti dia sepuk bahu~ muahahhaha~
    © Liyana.Sara.Salleh said...
    weh...
    hari tu ko yang suh aku tepuk kat bahu ko...
    2x jer kot...
    semalam mana ada aku buat camtu dah...
    waaa~
    Szakif said...
    :P
    © Liyana.Sara.Salleh said...
    Zaki...
    :P ...
    lalala~
    3p4h said...
    Slalunya org yg xsuka cls pagi ssb nk tdo pg (rzki xmurah nnt, jgn amalkan ya). Tp bgus la cik liyana x cm 2.

    Yg pnting pengursn msa 2 la kne pndai atur. All da besh sem br ni!

    ChaiyOk2
    © Liyana.Sara.Salleh said...
    baik abang 3p4h... :D
    dah biasa bangun awal...
    kadang2 beberapa belas minit terawal dari alarm hp...

    ya betul, time management sangat penting...

    terima kasih... :D
    Szakif said...
    dengan 3p4h berabg2 tau~ :P
    © Liyana.Sara.Salleh said...
    Zaki...
    aku kenal abg 3p4h masa dia jadi taaruf committee kat PJ...
    dah dia kenalkan dirinye sebagai 'abang 3p4h' kat kitorang...
    so aku dah terbiasa panggil dia camtu...
    lain la kalau dia tak selesa aku panggil dia camtu...

    yang abang Zaki ni nape??? :P
    ada masalah ke???
    huahua~
    Jepah said...
    jepah pun prefer kelas pg... kalu kelas petang, mesti mengantuk la... huhuhuhu
    © Liyana.Sara.Salleh said...
    jepah...
    saya boleh je kalau kelas petang...
    cuma kalau petang takde kelas, memang saya selalu rasa malas & mengantuk jer...

    tak kisahla pagi ke, petang ke...
    dah tanggungjawab kita untuk pergi ke kelas...
    buat apelah nak mengeluh tak mau macam ni nak macam tu(adalah beberapa orang coursem8 saya macam tu)...
    3p4h said...
    Uppsss... Sory szakif, ak xberniat cam 2.

    Mmg da terbiasa berprogram dgn adk2 yg lg muda, so dorg mmg pgil abg. So bnda ni da jd kebiasaan.

    Jd kalo ko nk dpt gelaran abg, kne la wat prog utk Liyana nih =p Hehehe..
    © Liyana.Sara.Salleh said...
    abang 3p4h...
    kita tunggu komen balas daripada Zaki...
    3p4h said...
    Baik! Hehehee...
    © Liyana.Sara.Salleh said...
    abang 3p4h...
    menunggu dengan sabar...
    Szakif said...
    aku gelak je la~

    perlu la ko nak bersori2 dengan aku epah~ adoi~

    :))
    © Liyana.Sara.Salleh said...
    zaki...
    hmmm,takmo masuk campur la hal korang...
    Szakif said...
    sume ni salah ko!

    :))
    © Liyana.Sara.Salleh said...
    Zaki...
    aku pulak yang dipersalahkan...
    :((
    Szakif said...
    ko faham kan bila da ngarut2 ni maksudnya ape~ :P
    © Liyana.Sara.Salleh said...
    Zaki...
    ntah, ape maksudnye...
    although I may have some idea...
    3p4h said...
    Xpe zaki, dia(Liyana) msih kecil... =p

    ngarut2 pn 'berisi', eratkn lg tali psaudaraan. Hehehee...
    © Liyana.Sara.Salleh said...
    abang 3p4h...
    sememangnye saya ni budak kecik... :D

Post a Comment