29 December 2008

New Template...


what do you think of this new template???
I like it...
but I found out that the page load slowly...
is it because of the wifi speed???
by the way, please leave your comment regarding to this new image...
I really appreaciate it...

18 Comments:

  1. Tie said...
    Comel , apa...

    Loading pun okey je.. Blog kak tie lagi lambat...
    Jepah said...
    ni hijrah bg blog erk? huhuhu...

    kenapekah senyumanmu di dalam gmbr nmpak mcm pelik? =p
    © Liyana.Sara.Salleh said...
    kak tie...
    ye ke???
    thanks... :D
    © Liyana.Sara.Salleh said...
    jepah...
    yeah sempena blog anniversary 1.1.2009 nanti...
    lagipun Awal Muharram tarikhnye dekat dengan ulangtahun blog...
    sekali harung je terus tukar imej...

    hmmm...
    disebabkan kata2 jepah tu...
    dah tukar ke gambar dulu...
    aSma' Soleha said...
    akak suka!! cepat jek dia load.. sweet kaler ni.. hehe
    © Liyana.Sara.Salleh said...
    kak asma'...
    really???
    thanks... :D
    3p4h said...
    Comment?

    Meriah, menarik, sedap mata memandang (tak striking sgt n x pucat sgt)

    Ok. Pilihan yg baik!

    Teruskan~
    © Liyana.Sara.Salleh said...
    abang 3p4h...
    really appreciate it...
    thanks... :D
    Szakif said...
    anda akan dihukum kerana mendustai minat anda kepada warna ungu.

    ahahahaah~

    cantek la tu~ :D

    hijrah jugek~
    © Liyana.Sara.Salleh said...
    Zaki...
    takkan sebab aku minat purple, semua wajib warna purple... :P
    cantik ye, thanks...
    ni hijrah blog...
    ada lagi hijrah lain...
    tunggu... :D
    Szakif said...
    btw dalam novel hati yang berbisik tu, watak heroin nya minat dengan purple, dan juga aromatherapy lavender. ko minat lavender jugak kah?
    © Liyana.Sara.Salleh said...
    Zaki...
    aku sangat suka lavender... (^_^)
    apa saja yang cantik & elok tentang purple & yang seangkatan dengannya, selalunya memang aku suka...

    p/s:are you sure the title is 'Hati Yang Berbisik'???
    sebab aku dah search, takde pulak novel tajuk ni...
    Szakif said...
    la hai~ boleh la ko jadik watak cam dalam novel tu. tajuknya seingat2 aku memang hati yang berbisik. kalo takdapat search tu, either aku yang salah ingat, atau memang takde dalam database.

    :D
    © Liyana.Sara.Salleh said...
    Zaki...
    aku boleh jadi macam watak dalam novel tu???
    adakah sebab persamaan meminati purple & lavender???
    ni yang buat aku lagi semangat nak cari novel tu...

    aku dah search guna Yahoo, MSN & Google...
    tapi takde jugak...
    ko ni cuba2 lah ingat publisher mana...
    senang sikit aku nak cari...
    *isy mana boleh paksa2 orang*
    alif zai mim ra said...
    comey2..sweet gitu...macam knl je sape yg buat template nih.. :P
    © Liyana.Sara.Salleh said...
    alif zai mim ra...
    ye la tu...
    memang orang yang sama pun...
    KiRaNa said...
    comel + lawa + cantik..
    in other word, sedap mata memandang..(^_^)
    © Liyana.Sara.Salleh said...
    kirana...
    thanks kak...
    appreciate it... :D

Post a Comment