16 December 2008

Day 35: Add Drop Session...

no Calculus for sem 2...

a few hours ago, my friend texted me...
she reminds me about the add drop session that starts today...
maybe she didn't know that for ours it is from Friday onwards...
source:Pre-registration...

about the subject that I'll take next sem:
1. Halaqah 2
2. KOS 1000-Islam in Science
3. SMS 1101-Analytic Geometry (if I passed this paper last sem, I can register SMS 1204-Calculus II)
4. SMS 1205-Linear Algebra
5. SMS 1206-Algebra
6. UNGS 2040K
7. TQS 2000K
new sem's credit hours=16.5

12 Comments:

  1. Jepah said...
    7 subjek je??? jepah 10 subjek...
    tp xleh regist lg... xleh login... huhuhu...
    © Liyana.Sara.Salleh said...
    yeah, 7 je...
    mana nak sama, course lain2...

    sebab untuk 2nd year student leh start reg mulai 12am 18hb...
    kitorang yang 1st year ni kena tunggu 12am 19hb nanti...
    tak tengok link entry ni ke???
    aSma' Soleha said...
    liyana.. selamat memulakan semester dengan azam baru.. walau terpaksa repeat paper, tapi do the best k? ;) jumpa di sana!
    © Liyana.Sara.Salleh said...
    takpe kak...
    dah boleh terima kenyataan pun...
    yeah, nanti kita jumpa di sana... :D
    Jepah said...
    biasenye bleh je walaupun x kene ngan date regist... hehehe...
    © Liyana.Sara.Salleh said...
    jepah...
    ye ke???
    saya dah try sejak 16hb memang takleh log in...
    bila dah masukkan no matrik & no pin, tekan enter...
    nanti page akan redirect ke log in page juga...
    Jepah said...
    da bleh login... tp xleh regist sume subjek... huhuhu
    © Liyana.Sara.Salleh said...
    jepah...
    ni bukan cuma pre-reg je ke???
    bila kita dah start sem baru, baru boleh reg semua...
    bukan camtu ke???
    saya budak baru 1 sem kat Kuantan... :D
    Jepah said...
    yg pre-regist, mase sem 1 ari tu lg...
    yg ni mmg btol2 kene regist...
    kalu xleh nk add sbjek, kene la ckp kat ofis kuliyah nnti... huhuhu...
    © Liyana.Sara.Salleh said...
    jepah...
    owh, camtu ye...
    hmmm...
    nak tambah 1 lagi...
    kalau ada clash subject pun kena cakap kat ofis kuliyah jugak...
    sebab subject saya nak amik sem depan ada clash pada 1 hari...
    huhu~ :(
    sabar aje la...
    Matematis Muda said...
    actually boleh je nak ameq
    tp sendiri tanggung a
    mcm kitorg dlu ramai je yg fail
    fail 2 3 sabjek dari total of 5
    slumber je ameq sabjek 2nd sem
    campo yang repeat tuh

    cuma mcm cakap tadi a
    sendiri tanggung a

    lg satu psl pre-reg
    actually
    itu sistem gombak
    kat gombak mmg perlu
    sbb student ramai giler
    ada banyak grup dalam satu sabjek
    jadual lain2
    sebab tu diorang kena berebut dlm pre-reg
    kita kat kuantan ni tak payah pun takpe
    sebab semua sabjek pun satu grup je
    kecuali sabjek kuliyah atau sabjek universiti

    maaf lah lambat bagitau
    lama bercuti huhu

    slamat maju jaya utk sem2 nanti

    dari senior yang jenius
    © Liyana.Sara.Salleh said...
    MM...
    thanks for the info... :D
    thanks for the wish...

Post a Comment