03 February 2009

Award From Kak Tie...


according to Liyana...
this Friendship Award is for those who:
1. followed this blog...
2.always give their comments...
3.always leave their message in the Shoutmix...
thanks my dear friends... (^_^)

I'm passing this award to...
1. Zaki...
I think(unofficially) he's the top commentators in my blog...
always like to 'gaduh-gaduh' with me...
but this just happened to be in the blog...
someone that you can really rely on...
thanks for being my big brother in IIUM...
Zaki:sebenarnya ada masa tertentu aku kisah, tapi ada kau kisah???

2. jepah...
1 thing is I like to ym with him...
usually he's the 1 who will buzzed me...
there's many things that we can talk about in the ym...
both of us have many similarities such as we like chocolate and badminton...
jepah:ehem, kebetulan je memanjang...

3. abang 3p4h...
I've known him since Taaruf Week PJ...
always saw him in Kuantan campus...
but still don't have time to talk to each other yet...
but I like to read his reply either here or at his' blog...
my 1st impression when I saw him 3 years ago: serius giler abang committee ni...
abang 3p4h:sekarang baru tau ada sense of humour di sebalik wajah serius abang...

4. kak Asma'...
my 3rd year senior who is so cute because she's a petite girl...
I did talk to her a few times only...
haven't been to her room yet although she did invited me a long time ago...
kak asma':nanti saya nak tengok ikan-ikan yang Abang J beli...

5. kak Hayati...
always saw her at CTS but we never did the ice breaking yet...
maybe I don't have the courage to talk to her yet...
1 thing for sure, I enjoyed reading her blog...
kak yati:bila kita nak break the ice??? :P

6. kak Hanisah...
my Kedahan Biomed senior...
both of us like purple(maybe we should established purple club)...
we never did the ice breaking yet although I did saw her a few times...
honestly I'm confused, is this kak Nisah??? LOL
because I can't recognized her very well, sorry kak...
kak Nisah:disebabkan akak lagi cam muka saya, nanti akak tegur saya tau...

18 Comments:

  1. Szakif said...
    haih... tidurku terganggu kerana ada call drpd pembeli modem... tapi, bisnes kena on gak. heh~

    btw, thanks for the award.. saya terharu kot :P
    Liyana said...
    Zaki...
    tu la pasal...
    baru nak tanya,'nape tak tidur lagi padahal ada orang tu kata nak tidur awal, letih katanya':P ...
    aku kalau ada orang call lepas midnite memang nak kena dah dengan aku...
    setakat sms tu aku boleh terima lagi...
    ehem, dah namanye orang berbisnes...
    tapi ada aku kesah???
    hahaha~

    your welcome... (^_^)
    saya pun terharu gak... T_T
    Szakif said...
    huhu~ rasanya macam ade orang terasa dengan aku.. ke aku yang salah faham? huhu~
    KiRaNa said...
    thanx liyana..
    act, akak pun konfius mcm awk jugak..hehe..
    first time nampak kat kos tu
    je yg akak confident..
    ingat lagi akak ckp sorg2 time tu..
    "oo..ni la liyana.."(dgn muka confident)
    pastu, bila beberapa kali ternampak kat cafe, akak jadi konfius plak..hehe..
    nak tegur, tp tkut tersilap org..huhu..
    pape pun, nti bila2 kita jumpa ye..
    xpun, suh je szakif tu belanja kita waffle..hehe..

    szakif,
    asyik junior belanja senior je..
    bila plak senior nak belanja junior?
    dah la nak grad dah kan..hehe..
    Liyana said...
    Zaki...
    bergantung kepada cara ko membacanya...
    terasa, takdelah... :P
    ko ni, macam tak tau pulak aku camne...
    lalala~
    Liyana said...
    kirana...
    selalu je nampak akak kat cafe...
    tapi, ntah nape macam takut je tegur nanti salah apa pulak kata orang tu...
    3p4h said...
    Salam Liyana.... He5... TQvm!

    Xsangka pula tb2 dpt award nih (wpun jarang2 on9)

    Description about me kt entri ni mmg xboleh blah.. =P

    p/s: Dont judge a durian by its smell
    Jepah said...
    adeh... dpt award la plak...
    Liyana said...
    abang 3p4h...
    sama2...
    description ni boleh masuk dalam STBB kan??? :P

    p/s:masalahnya, durian tu saya cuma tengok je, belum pernah rasa...
    that's why description tentang abang 3p4h macam tu...
    Liyana said...
    jepah...
    asyik tag je memanjang...
    kali ni award la pulak... :D
    Hayati Hanuni Halin said...
    tq liyana!!

    heheheheheh....

    akak teharu nyeee....

    awak tego je la akak kalo tesempak mane2...

    cakap "hai kak yati!!"

    heheheheh...
    insya Allah, kalo akak tejumpe awak, akak tego okeh!

    tq again... =)
    Liyana said...
    kak yati...
    your welcome...
    baik, nanti kalau jumpa lagi saya tegur...
    jangan akak pulak yang blur nanti...
    malu saya, waaa~
    hehe~
    Szakif said...
    sebok je tau kirana induce aku soh belanja :P
    Liyana said...
    Zaki...
    kak nisah teringin tu...
    lalala~
    Szakif said...
    takyah. aku dah pernah belanja dia. menang contest kot dia. huhu~
    Liyana said...
    Zaki...
    aku tak tau la pasal tu...
    ko bila nak belanja aku??? :P
    hahaha~

    owh lupa pulak...
    ada orang tu dah bagi kek purple hari tu...
    siap bersusah payah plan nak buat prank + surprise birthday party kat Gadis Kedah...
    3p4h said...
    Oh, STBB! Baik2....
    Liyana said...
    abang 3p4h...
    ni semua Zaki punya pasal...
    *tak pasal2 tuduh orang lain*
    hahaha~

Post a Comment