16 February 2009

Different???


that little girl is the cutest, am I right???

E:Ha, br perasan ada gmbr muka sem 2.. Mcm byk pbezaan dgn gmbr 1st sem. Erm...

J:mmg byk beza pun.. hohoho

L:apa yg bezanya???

L:apasal byk beza pulak... x phm la...

E:Muka makin matang kot... :)

L:Kiranya, pic1st sem tu muka innocent la ye... hahaha~ :D

E:Oh, kira da 2nd sem da byk slh la ni.. Ish5..

L:adoi, mcm tu pulak...

12 Comments:

  1. Jepah said...
    da mmg byk beza pun... lg comel gambar 1st sem... hahahaha (gelak jahat)
    azuwanmusa said...
    haha...sem 1 gmbr masa muda, sem 2 gambar dah tua...sbb tu matang..haha
    Liyana said...
    jepah...
    hmmm, lain orang lain pendapat dia...
    (^_^)
    Liyana said...
    azuwan...
    ala, beza 6 bulan je gambar sem 1 dengan sem 2...
    aduh ketara sangat ke???
    nanti nak ambil gambar masa short sem pulak...
    hehe~
    aSma' Soleha said...
    liyana, nati kompol gambar sampai tua tau? hehehehehe.. manalah tau, makin tua makin lawa.. wah! bangge cucu2 liyana nati ;p
    Liyana said...
    kak asma'...
    kumpul gambar tu dah tentu...

    cucu???
    erk, tengoklah camne...
    tu pun kalau ada jodoh saya 9 tahun lagi...
    :: !zyan :: said...
    nape kene tunggu sampai 9 tahun lagik? Jauh sangat tu time frame tu..
    Liyana said...
    !zyan...
    susah sebenarnya nak terangkan kat orang...
    btw, 9 tahun dari sekarang saya dah 30...
    rasa macam ok je...
    lagipun banyak benda yang saya nak capai dalam hidup saya...
    sebelum saya fikir pasal hal2 itu dan yang sewaktu dengannya...
    3p4h said...
    Hahahaa.... (tergelak sendirian)

    Erm... Makin matang ya? Cuba tnya cik empunya diri, btul ke???


    p/s: 9 tahun lg 2 mknanya da ada calon la ya?? he5
    Liyana said...
    abang 3p4h...
    hahaha~
    lawak gak dengar perkataan matang tu... :P

    p/s:tak jugak, cuma saya letakkan perkara tu bukan sebagai priority je...
    sebab tu bagi tempoh sampai umur 30...
    lantaklah orang kata andartu pun...
    ehem, lagipun ada orang nak ke???
    3p4h said...
    Oh baik, bkn andartu...

    Cita2 lbih utama ya..

    p/s: Statement ni mcm pns je.. =P
    Liyana said...
    abang 3p4h...
    bagi saya cita2 paling utama...
    yang lain tu, nanti2 lah...

    p/s:panas ke??? :D

Post a Comment