07 January 2009

Missing In Action...


currently not available in UIA Kuantan... *sigh*


since Monday afternoon, I can't surf the internet...
and until today, the situation is still the same...
this situation is driving me crazy...
for how long will it be like this???
"mama, bosan tak dapat surf internet dari bilik sendiri!"
------------------------------------------------------------------------------------------------
update!!!
now I can surf the internet from my compartment again...
mode:very happy...

14 Comments:

  1. Jepah said...
    sabar la ye... jepah pun xdpt surf dari bilik sendiri... gi tumpang laptop rumate ler... huhuhuhu...
    © Liyana.Sara.Salleh said...
    jepah...
    memang tengah bersabar sejak petang Isnin sampai pagi tadi...
    sampai rasa macam part of me already died sebab tak dapat connection...
    teruk gak la...

    terharu tau... (T_T)
    malam tadi ada orang message tanya mana menghilang???
    ni baru dapat on9 semula...
    syukur Alhamdullillah... :D

    lepas ni bolehlah mengacau semua orang macam biasa semula... (^_^)
    Jepah said...
    owh... jepah ni menumpang je kat laptop kwn kat bilik...
    tense gak da xdpt online dari PC sendiri... geram tol...
    © Liyana.Sara.Salleh said...
    jepah...
    sabar2...
    cobaan je semua ni...
    p/s:bagus gak tak dapat connection 2 malam...
    banyak homework dapat siap...
    pastu dapat study sampai 3 subjek semalam... :D
    KiRaNa said...
    salam..
    yana, good news for u..
    dah bole surf internet..
    baru kejap td bole..
    huhu..
    © Liyana.Sara.Salleh said...
    kirana...
    waalaikumsalam...
    thanks kak...
    memang dah boleh dah, bila balik tadi dalam kul 11.30 wifi dah boleh guna semula...
    syukur Alhamdullillah... :D
    aSma' Soleha said...
    salam dear.. miss you! (n_n)
    Szakif said...
    kan aku dah kate soh beli modem aku~ hehe..

    a part of you was dead? pergehe.. metafora nye! :P
    3p4h said...
    Betul la, p la bli modem yg zaki jual ~Ahaks! Tlg Promote... (Duit yg dpt sjk kt mtrik pn xguna lg kn?? Heheee)
    © Liyana.Sara.Salleh said...
    kak asma'...
    waalaikumsalam...
    miss you too kak...
    tapi tadi dah terjumpa kat CTS... :D
    © Liyana.Sara.Salleh said...
    Zaki...
    tak habis2 dengan modem dia...
    *geleng2 kepala*

    aku memang pandai bermetafora...
    adik penulis buku la katakan...
    jangan jealous... :P
    © Liyana.Sara.Salleh said...
    abang 3p4h...
    adoi, ni lagi sorang...
    yela tolong promote, bantu membantu kaedahnya...

    jap2, ni mana tau duit yang dapat kat PJ ada lagi ni???
    ada saya cerita kat abang 3p4h ke dalam ni???
    ke ni ada kaitan dengan gadis Kedah,Zaki and the Huzaifahs???
    Szakif said...
    ade2! ehehehe~

    kitorang kuar makan malam "ter"sama-sama kot haritu~

    :P
    © Liyana.Sara.Salleh said...
    Zaki...
    ceh, patut abang 3p4h tau...
    takpelah lagipun bukan 1 rahsia pun...

Post a Comment