31 January 2009

The Prank...

that's me with purple birthday cake...

to know more about the prank set up by Zaki, read here...
and yes, wa dah kena beb...
my favourite moment...

I shouted: Liyana!

She turned back.

HAPPY BIRTHDAY!!! I showed her the cake box, intending not to reveal what's inside.

and I agreed that, 'zaman paling indah ialah semasa kita belajar di U'...

8 Comments:

  1. Szakif said...
    ;)
    :: !zyan :: said...
    untung dpt kawan2 mcm tu...
    Szakif said...
    sape kawan dengan liyana.

    isk!
    Liyana said...
    Zaki...
    (^_^)
    Liyana said...
    kak !zyan...
    sangat beruntung... (^_^)
    when they celebrated my birthday, it makes me feel T_T ...
    mereka adalah antara kawan2 yang pertama yang buat macam ni pada birthday saya...
    ok, I think I'm gonna cry...
    no, tough girl don't cry!!!
    Liyana said...
    Zaki...
    habis tu kalau bukan kawan, ape dia???
    waaa~
    Jepah said...
    owh... x hbis lg terkejut kene prank rupenye... =p
    Liyana said...
    jepah...
    terkejut dah habis...
    tapi dok tersenyum sorang2 kadang2 tu sebab teringatkan moment2 manis itu...
    Liyana ni dah gila ape senyum sorang2...
    mana tau yang ni the 1st and the last 1 I ever had in my life...
    kot2 tahun depan dah takde macam ni lagi...
    siapa yang tau kan???

Post a Comment