29 January 2009

Wakenabeb!!!

birthday cake you don't expect to receive...


thanks for the surprise birthday party...
especially to the master mind- Zaki...
thanks for this lovely purple icing sponge cake...
Danial-yeah, you guys should get Academy Award for Best Acting...
Jepah-thanks for coming... (^_^)
Husna-never thought that you were with these guys...
I'm T_T and speachless...

16 Comments:

  1. mfk said...
    happy birthday~~~
    29 Jan ...
    baru jer melepasi 12 am...
    so Hapy birthday..
    semog apanjang umur & murah rezeki...
    juga berjaya dunia akhirat
    Kelana said...
    Errr... Grammy Award bukan untuk nyanyian ke?

    Academy Award untuk lakonan... hehehe.

    Wish I was there :P
    Liyana said...
    mfk...
    thanks for the wish... (^_^)
    Liyana said...
    kelana...
    owh, salah eh...
    mula pun macam pelik juga, tapi rasanya tu yang Danial cakap semalam...
    akan diperbetulkan... :D

    kalau abang ada dah tentu lagi best... (^_^)
    baik punya prank, memang tak sangka langsung...
    argh, adik abang kena prank...
    Jepah said...
    thanks for what? jepah x contribute sgt pun...
    Liyana said...
    jepah...
    thanks sebab datang walaupun tak sihat sepenuhnya... :)
    Szakif said...
    erm... sebenarnye kan, ni yang bocorkan rahsia nih.. aku terfikir nak libatkan abang ko jugak untuk prank tu!!!! ahahaha~

    tapi plan punya plan, akhirnya apa yang berlaku semalam, itu lah dia. hehe~

    mesti lagi thrill kalo dapat libatkan abang shaikh. ngeheheh~
    Liyana said...
    Zaki...
    macam mana lah nanti jadi kalau abang Saiful terlibat sekali dalam prank tu...
    tapi apa yang jadi semalam memang, ok aku speachless nak menzahirkan dalam perkataan...
    sangat thrill kot kalau abang Saiful ada sekali...
    tambah2 kalau ko libatkan abang Hanafiah...
    gila2 gak dia...
    3p4h said...
    Oh, happy belated bday liyana...

    Erm... Camne agknya prank yg dorg wat 2 ya??? Citakan la... He5
    Szakif said...
    epah, bila aku free aku buat entri prank tu k.

    liyana dok diam2 :P
    KiRaNa said...
    nak jugak kek..(T_T)
    yg paling best sbb ada warna purple..hehe..
    Liyana said...
    abang 3p4h...
    thanks... (^_^)
    prank tu kena tanya master mind sebab full version hanya dia yang tau...
    Liyana said...
    Zaki...
    ye aku dok diam2 pasal cerita prank tu...
    Liyana said...
    kirana...
    dah namanya purple lover...
    tak sangka dapat kek warna purple...
    As said...
    happy 21st birthday
    welcome to the young adulthood
    may Allah guide ur path. ameen
    Liyana said...
    As...
    thanks...(^_^)
    Amin...

Post a Comment