25 November 2008

Day 14: I Hate Spam...


this evening I checked my chatbox...
I'm really shocked to see many messages...

to make it worst half of it are spams!!!
I hate spam...

my drastic action was to remove all the spams...
I thought spams are only through e-mail...

talk about spam...

and I will not compromised with any spam in my blog...

14 Comments:

  1. Jepah said...
    i hate spam too...
    © Liyana.Sara.Salleh said...
    dan hari ni ada spam lagi...
    adoi...
    Szakif said...
    yang penting aku takde kaitan dengan kehadiran mereka2 tu ok~ tibe2 aku nye blog pun kena serang. huhu~

    perasan tak, yang kena serang sume yang gune shoutmix je.. ehe~
    Szakif said...
    not only that, lain blog, lain ayat dia. yang tu, aku agak pelik. biasa spam ayat skema je~
    © Liyana.Sara.Salleh said...
    ada aku salahkan ko???
    haah, aku pakai oggix takde pape pun...

    pasal ayat tu...
    memang aku setuju...
    sebab aku dah baca apa dorang taip kat blog ko...
    aku delete je pas baca...
    buat menyemak kat shoutmix aku je...
    Szakif said...
    aku plak tak delete, pasal nanti ade orang akan menyemakkan lagi shoutmix aku lalala~

    huahua~

    *kasar gurau kau neh~
    © Liyana.Sara.Salleh said...
    sape???
    aku ke yang kasar...
    huhu~

    sapelah yang nak menyemakkan shoutmix ko tu...
    lalala~
    As said...
    spam war..

    adeh...as malas nak layan mereka, hampehs..

    David szakif pun kind of spam :P
    © Liyana.Sara.Salleh said...
    David Szakif-spam... :))
    kang Zaki baca nanti tak pasal2 marah plak...
    saya dah memang dah hilang sabar dengan spam ni...
    peduli apa...
    Spam War!!!
    hahaha~
    Szakif said...
    lalala~

    *patut pun ade word verification semak ni. penat tau taip. huhu~

    ok. nak buat something new. nak copy and paste perkataan2 yang word verification ni. kekadang lawak tau!

    domeness
    © Liyana.Sara.Salleh said...
    ye la..
    aku dah edit comment setting...
    dah takde lagi word verification...
    puas hati sekarang??? :P
    Szakif said...
    ala~ ko ni~ baru nak buat apa yang aku cakap tu~
    © Liyana.Sara.Salleh said...
    buat pun salah...
    tak buat pun salah...
    macam mana baru ok ni???
    waaa~
    Szakif said...
    :P

Post a Comment