01 November 2008

1 More Before I Take A Break...


today is kind a bit hectic for me...
1 paper in the morning and 1 more paper in the afternoon...
hopefully after my Number Theory tomorrow...
I can get some rest...
because I didn't get enough rest since last Wednesday...
but I can't rest for a long time...
this Wednesday is my Analytic Geometry exam...
more update coming up after I've done my Number Theory...
or maybe if I've anything to blog about...
I'll just type it...
because I always change my mind...

4 Comments:

  1. szakif said...
    nanti pas exam ko tido la sepanjang 5 minggu cuti. time exam ni je la nak merasa stress nye~ kalo tak rase stress, camne nak bandingkan dengan rase rileks kan? :)
    szakif said...
    jab. owh sangat heaven ade jarak 6 hari to study MGT. sangat! kena skor tau MGT.
    © Liyana.Sara.Salleh said...
    xkan nak tdo je sepjg 5 mgu tu...
    byk benda lain nak buat...
    1.lama gile xbw keta motor...
    nak kena polish balik skill driving...
    harap je dah 3thn ada lesen, tp malas drive...
    2.aku nak jd baker cuti ni...
    3.tgok ASTRO...hahaha~

    ye betul la tu...
    time ni yg pressure...
    tp ni 1st time exam final kat kuantan...
    still xleh nak cope sgt la...

    heaven ye...
    tu la mmg nak skor MGT...
    ok I'll do my best...
    aku anggap tu sbg 1 doa dr ko...
    boleh???
    szakif said...
    boleh je~ :p

Post a Comment