22 November 2008

Nuffnang Under Maintenance...

Our server is under maintenance

We apologize for the inconvenience.


no wonder there's no advertisement...
and I can't access to my account...
I hate maintenance...
but no offense to nuffnang...

8 Comments:

  1. Szakif said...
    selagi aku tak collect my first RM50, aku akan terus dengan nuffnang. pas dpat, tgk la camne. hu~ nak stop, cam alang2 plak. :P

    nuffnang~ nuffnang~
    As said...
    maintenance menyusahkan sementara

    menyenagkan untuk beberapa lama..maybe?

    :D
    © Liyana.Sara.Salleh said...
    Zaki...
    la aku ingat ko dah dapat banyak dengan nuffnang...
    mentang2 dah ada yang baru...
    youthsays la pulak... :P
    © Liyana.Sara.Salleh said...
    As...
    memang betul...
    tapi saya tak suka berada di tempat yang under maintenance(physically) ataupun yang kat alam maya ni...
    ntahle, merimaskan...
    apa pun, setiap proses baikpulih tu untuk kesejahteraan masa depan...
    so, kesabaran sangat diperlukan... :)
    Szakif said...
    macam haritu celcom BB bengong jab. tengok sekang, pergghhh~ tgk yuotube macam tgk tv. hu~
    © Liyana.Sara.Salleh said...
    celcom BB pun bengong kejap???
    macam wifi UIA la...
    ada sekali tu sehari suntuk aku takleh connect...

    tengok youtube macam tengok tv eh...
    memang dahsyat...
    asalkan ko bahagia sudey... :P
    Szakif said...
    memang perlukan kebahagiaan ok~ kat kuantan ni boleh dibilang bape orang je yang tinggal. bosan gak takde sape2 yang boleh mencucikan mate aku lalala~
    © Liyana.Sara.Salleh said...
    ye la...
    yang tinggal semua medic je kan...
    dan ada la a few from other kulliyyah...
    tapi tak ramai...
    you have made your choice...
    so, hadapinye dengan tabah...
    lalala~

Post a Comment