14 November 2008

Day 2:Oh No Purple Again!!!

I was supposed to post this entry last night but I didn't do it...
yesterday afternoon I went to The Mall with mama, abang and Husaini...
there was actually a sale(but I don't realize about that before this)...

mama bought a new bag...
but I will not share about mama's new bag...
I want to share more about what mama bought for me yesterday...
a new purple blouse for me...
I'll try to upload the picture of the blouse tonight...
because right now the blouse is still hung outside...
mama washed it so that I can wear it tomorrow...
what's going to happen tomorrow???
please wait on the Day 4's entry...

the reasons why I chose this blouse:
1.I like this design...
2.this is the smallest size...
I can only wear size 40...
3.there's no other colour for size 40...
it means that I didn't purposely choose this blouse because it's purple...

6 Comments:

  1. Tie said...
    Amboi!! Pergi the mall lagik!..Kak tie ni dok ulu, jangan kata gi the mall, nak jejak ke KL pun payah..huhu.. nanti nak tgk baju tu..hi hi...
    © Liyana.Sara.Salleh said...
    KL is already part of my life kak...
    tempat2 macam ni saya dah agak biasa pergi...
    mana tau kot2 kerja kat tempat yang jauh dari KL... :D
    sekarang ada peluang, rebut ajela...
    InsyaAllah paling lambat pun esok kak tie boleh tengok baju tu...
    Szakif said...
    mintakkan mak ko belikan aku t-shirt ungu.. er.. untuk aku... :D

    lalala~
    © Liyana.Sara.Salleh said...
    eh, ko kan suka warna pink...
    purple is so not Zaki...
    aite???
    and please no more penaakulan macam hari tu kat blog ko...
    I had enough of it...
    hahaha~
    Szakif said...
    mantop! ko makin bagus memahamkan kegilaan aku, walopun aku sendiri tak paham LOL

    so boleh la kan belikan aku baju ungu? haritu sebok dok promote ungu, meh pekena kan aku sekali dengan baju ungu, kot2 aku tibe2 jatoh chenta dengan ko, err... bukan, dengan ungu ke.. heh.

    ok ni fakta betol. aku takde baju ungu lain selain drpd baju iquest. baju iquest tu pun pakai pasal dh memang tu warna tema. heh.
    © Liyana.Sara.Salleh said...
    aku banyak belajar dari pemerhatian...
    eh ko sendiri cakap dalam komen entry 13.11 jangan layan sangat kegilaan ko... :P
    argh sudah, aku patut belajar Psychology bukan Maths...

    erk, SBM ni...
    ko jatuh chenta dengan purple sudey...
    ada ke suruh aku, mintakla Ms. Right ko belikan...

    sapelah yang bagi idea theme baju i-Quest camtu???
    sebab aku memang suka la combination purple white nye...
    nyesal hari tu tak isi form committee i-Quest...
    huhu~

Post a Comment