26 November 2008

Day 15: Quarantine???

this has nothing to do with 'Quarantine', the film...
I think I'm getting bored already with this break...
but at the same time I don't want to go back to Kuantan yet...

today is my 12th day in Kulim...
and I never went out from my house since 15 November...
I know some will say, 'are you nuts'???
but I'm a home person...
I preferred to stay at home...
this is my world...
maybe some will call me anti-social girl...

21 Comments:

  1. Szakif said...
    but with the internet, you're like outside the home aite?

    but ya, we still need that physical, social and face-to-face interaction with others.

    let's put our feet on the earth. :)
    © Liyana.Sara.Salleh said...
    apa yang ko katakan tu betul...
    tapi sesungguhnye~
    nama pun anak perempuan...
    faham2 je la...
    Jepah said...
    ooo... anti-social rupenye... =p
    Szakif said...
    aku takde adik beradek perempuan. tak paham.

    nape?
    aSma' Soleha said...
    hehe.. akak pulak nak kuar.. tapi fulusnya tiada~ sob2x
    © Liyana.Sara.Salleh said...
    jepah...
    lebih kurang la macam tu la kalau kat rumah...
    tapi kalau kat kampus boleh je jalan2 sorang...
    takdelah mengasingkan diri sangat...
    Szakif said...
    eh. ade orang tengah balas2 komen kah? lalala~
    © Liyana.Sara.Salleh said...
    Zaki...
    macamlah aku ada adik beradik perempuan...
    aku sendiri tak tau apa yang ko tak faham...
    macam2 aku taip tapi last2 aku cancel sebab aku rasa macam tak menepati kehendak soalan ko...
    ko tengoklah jarak reply aku untuk ko dengan jepah...
    boleh ko specific kan lagi soalan???
    © Liyana.Sara.Salleh said...
    kak 'Asma...
    saya takde masalah kalau pasal fulus ni...
    cuma masalah sape nak teman saya keluar je kot...
    :D
    © Liyana.Sara.Salleh said...
    Zaki...
    haah tengah balas2 komen ni...
    tapi bila sampai kat komen ko...
    aku mati akal camne nak jawab soalan tu...
    As said...
    ok kite leh geng neh...
    © Liyana.Sara.Salleh said...
    As...
    jenis yang home person jugak ye...
    yey, ada geng lagi... :D
    Szakif said...
    buat entry khas la camtu. huhu~

    ape yang panjang2 yang ko dah reply tu~
    Jepah said...
    zaki... dia da pilih aku dulu... (eh, ape aku merapu ni??)...
    jepah pun jenis duk rumah gak... huhuhu...
    © Liyana.Sara.Salleh said...
    Zaki...
    nantilah ye...
    macam2 la ko ni...
    lalala~
    © Liyana.Sara.Salleh said...
    jepah...
    sape post dulu, dia punya komen saya reply dulu...
    tu le apa yang jepah mengarut ni...
    babysitter memang kena duk rumah...
    :D
    Jepah said...
    a'ah la... kitekan babysitter... huhuhu
    As said...
    :D
    © Liyana.Sara.Salleh said...
    jepah...
    dah guna nick jepah-the-babysitter...
    tapi kalau jadi babysitter kat barat dapat upah banyak...
    lalala~
    © Liyana.Sara.Salleh said...
    As...
    :D

    *1st time blog ni ada komen sampai 20 untuk 1 entry...
    terharu T_T ...*
    As said...
    ok jadikan nye 21, ok? :P

Post a Comment