10 November 2008

Holiday...


I'm going back to KL in less than 24 hours...
good bye everything...
my compartment and everything in it...
I'll be back on 21st December...

not to forget...
my new Doraemon, the one in the picture...
mama bought it a day before I came to Kuantan...
yes, I'm a die hard fan of Doraemon until today...

and don't worry...
I'll continue studying for my exam tomorrow after this...

16 Comments:

  1. szakif said...
    oit. fikir exam dulu. sebok je fikir nak balik walhal exam ade lagi. isk

    *sesunnguhnya aku jeles.
    © Liyana.Sara.Salleh said...
    pehal nak jeles...
    ko tu dah hbs exam jumaat lepas...
    patut dah sampai Banting pun...
    szakif said...
    heh~. aku stay sini sampai raya haji kot. lalala~ :D
    © Liyana.Sara.Salleh said...
    ko gila ke ape???
    raya haji 8.12 nanti...
    ada orang lain ke kat blok ko???
    Szakif said...
    ade. orang utan. lalala~
    © Liyana.Sara.Salleh said...
    main2 pulak(geram ni)...
    sukati ko la...
    pesanan dariku...
    jangan tinggalkan compartment dengan tingkap yang terbuka...
    mana tau kot2 dapat tetamu yang tak diundang...
    pasal dah jadi kat T5 baru2 ni...
    Admin said...
    liyana...

    jangan takut. dah berlaku pun ka compartment aku. paling best, mereka curi epal busuk aku. heh. laku gak buah tu, ingatkan nak buang je. :P
    Tie said...
    Oh! Exam nak abis...pastu nak balik KL nak buat apa?? Ada apa2 perancangan ke? hi hi....
    © Liyana.Sara.Salleh said...
    admin ni salah choose identity lagi...
    hahaha~

    jap...
    compartment ko menghadap hutan ke???
    ini meningkatkan lagi kebarangkalian compartment diceroboh...
    btw, napelah simpan epal busuk...
    tapi bagus gak takdelah membazir kan...
    © Liyana.Sara.Salleh said...
    dah habis exam pun kak...
    balik KL kejap je...
    nanti weekend ni balik Kedah...
    perancangan sepanjang cuti ni tak tau lagi...
    Szakif said...
    bilik aku ngadap ke rumah ustaz ali kot. damai je pemandangan pasal mengadap hutan dan sungai dan juga air terjun~

    ok. ade orang jeles sudey~ :P
    © Liyana.Sara.Salleh said...
    situ memang mendamaikan...
    aku paling suka view air terjun...

    eh, sape pulak yang jeles ni???
    Szakif said...
    sape2 yang tak dapat view cam bilik aku lalala~
    © Liyana.Sara.Salleh said...
    owh jeles pasal tu...

    eh, ko ni bila nak masuk entry baru???
    *kata kat orang, aku pun sama gak*
    hahaha~
    Szakif said...
    sudey~
    © Liyana.Sara.Salleh said...
    aku pun sudey... :p
    walaupun lambat sikit... :D

Post a Comment